Flyverelaterede Links:

www.avweb.com er et af de allerbedste steder vedrørende flyvning. Der skal rekvireres et password (gratis) og derefter kan man læse et væld af interessante artikler, ofte ledsaget af fotos eller grafiske illustrationer. Der kommer nye artikler hver uge og der er utroligt meget seriøst stof skrevet af piloter, som ved hvad de taler om.

www.whittsflying.com er interessant da det indeholder en stor mængde artikler, grupperet efter indhold. Der er ingen pynt, kun en ren guldgrube af flyverelateret information, - alt fra pilotelevens første skridt op i luften til den professionelle pilots aktiviteter. Hvis du vil vide noget mere om flyvning så kan du finde det du søger her.

www.monmouth.com/~jsd/fly/how/ af John S. Denker er helt unikt! Du troede måske at du vidste noget om aerodynamik og flyvning ?  Gå herind og lær! Et flot stykke arbejde: en komplet lærebog med mange illustrationer. Du går glip af MEGET hvis du ikke kigger ind.

www.aopa.org er hjemmeside for Aircraft Owners and Pilots Organisation. For at få fuld adgang til alle artikler m.m. skal man være medlem, med der er dog adskillige gode artikler og oplysninger som kan læses gratis.

www.landings.com er ret kendt indenfor flyvning, men jeg synes at det er uoverskueligt og rodet. Kig ind og dan din egen mening.